На Прикарпатті провели екологічний квест для дітей

Суспільство

Ще 20 грудня 2000 року Генеральна Асамблея ООН оголосила 22 травня Міжнародним днем біологічного різноманіття. В цей день була прийнята і Конвенція про біологічне різноманіття, щоб привернути більше уваги до захисту усіх організмів та видів у межах їх природних середовищ.


Про це Голос-Інфо дізнається від Степана Гошовського


Працівники відділу еколого-освітньої роботи активно долучилися до відзначення цієї дати, бо біорізноманіття, яке ми бачимо сьогодні, навіть на території Карпатського НПП – це продукт еволюції життя впродовж тривалого часу і має економічну, рекреаційну, культурну, екологічну та інші цінності. Від нього залежить і наше власне здоров’я, а також здоров’я економіки та суспільства в цілому.


Тож проведення екологічного квесту в «Літньому класі» для дітей з регіону, який все ще страждає від російської агресії (м. Кривий Ріг), стало надзвичайно цікавим, захопливим та пізнавальним.


Оскільки захід проводився серед карпатської природи в безпосередній близькості від лісових мешканців на території Вольєрного господарства, діти не тільки познайомилися з тваринами Карпатсь кого НПП, але й закріпили свої знання, граючи в «Шишкофон», «Знайди тварину», «Вгадай, чий слід», «Хто заховався в ребусі?».

“Батьки, які супроводжували дітей та керівник були в захваті від отриманої в результаті проведення інтерактивного заходу”, — йдеться у дописі. 


Переглядів: 387
banner