На Пркиарпатті відбувся обласний етап конкурсу дружин юних рятувальників-пожежних

Суспільство

В умовах війни надзвичайно важливо навчити дітей правил безпечної поведінки. З цією метою головним управлінням ДСНС України в Івано-Франківській області спільно з департаментом освіти і науки облдержадміністрації проведено конкурс дружин юних рятувальників-пожежних.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА.


У конкурсі взяли участь 6 команд-переможців районних етапів конкурсу. Кожна команда демонструвала свої знання з пожежної, техногенної, мінної безпеки, алгоритм дій у різних надзвичайних ситуаціях, як поводитись при виявленні вибухонебезпечних предметів, а також вміння та навички з надання домедичної допомоги. По завершенні творчих конкурсів команди демонстрували практичні навички, які вони набули, навчаючись у рятувальників.


Переможці обласного конкурсу дружин юних рятувальників-пожежних отримали кубки, грамоти та призи від спонсорів. Так, команда «Аварійний вихід» Коломийського ліцею посіла 3 місце і тепер матиме змогу відвідати Парк Історії Землі “UNDERHILL”, команда «Незламні» Болехівського ліцею №1 «Академічний», яка посіла 2-ге місце, відвідає Етнопарк «ГУЦУЛ ЛЕНД», а команда-переможець обласного етапу конкурсу ДЮРП братиме участь у змаганнях серед ДЮРПівців, що проходитимуть у місті Волчин, Республіка Польща. Також усі учасники отримали солодкі подарунки, що популяризують рух дружин юних рятувальників-пожежних.



Переглядів: 326
banner