У Калуші проводять безкоштовні розвиваючі заняття для дітей ВПО

Суспільство

Вагомою підтримкою українців є пропозиції від міжнародних організацій щодо участі в ґрантових програмах. Саме завдяки участі в зазначеному напрямку вже багато вдалося зробити ГО «Чисті серця Калуш».


Про це Голос-Інфо дізнається від Андрія Найди


Серед їх проектів – психологічна, юридична та соціальна допомога внутрішньо переміщеним особам, членам родин загиблих Героїв, ветеранам війни. При організації працює дитяча кімната.


А тепер ще й проводяться заняття для дітей від 3 до 12 років. Заходи стали можливі, знову ж таки, завдяки участі в грантовій програмі «Допомога ВПО» за підтримки Угорської Екуменічної Служби Допомоги.


Заняття з дошкільнятами, учнями 1-2, 3-4, 5-7 класів проводяться безоплатно вчителями закладів освіти – учасниками проекту. Серед вчителів – педагоги, які є внутрішньо переміщеними.


На заняттях, які тривають вже від 13 квітня тричі на тиждень, діти удосконалюють свої знання з математики та української мови.


“Долучатися можуть як дітки, які є з числа ВПО, та і місцеві. Адже проект передбачено для дітей, які постраждали від війни. А в умовах війни зараз вся Україна!”, — йдеться у дописі. 

Графіки занять можна знайти на сторінках ГО “Чисті серця Калуш” у соціальних мережах, або звертайтеся за адресою: вул. Героїв України, 9а.


Проект діятиме до 15 липня. Та члени організації мають надію, що вдасться його продовжити:
“Міжнародні благодійні фонди та організації допомагали та будуть і надалі підтримувати українців, які, на жаль, продовжують жити в умовах війни, яку розпочала росія”, — йдеться у дописі. 


Переглядів: 360
banner