На Коломийщині правоохоронці затримали підозрюваного за збут наркотиків

Суспільство

Незаконний «бізнес» з розповсюдження заборонених речовин організував мешканець Івано-Франківська. Фігуранта слідчі затримали в процесуальному порядку. Проводяться заходи зі встановлення злочинних зв’язків підозрюваного та канали надходження наркотиків.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Поліція Івано-Франківської області


Правопорушника викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області ДБН Нацполіції України спільно з коломийськими поліцейськими.


В ході документування кримінального правопорушення правоохоронці встановили, що 37-річний франківець протягом поточного року розповсюджував наркотичні засоби та території Коломиї. «Наркоділка» оперативники затримали, після чергової оборудки з продажу наркотиків.


Під час проведення обшуку в помешканні фігуранта, раніше судимого за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, вилучено наркотичний засіб – канабіс, грошові кошти та предмет схожий на корпус гранати.


Все виявлене поліцейські направили на експертизу.
Наразі зловмисника затримано у процесуальному порядку. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.


Згідно санкції статті затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.




Переглядів: 453
banner