На Івано-Франківщині рятувальники провели інформування населення щодо правил пожежної безпеки

Суспільство

Працівники Служби порятунку постійно проводять профілактичні відпрацювання в житлових секторах, наголошуючи громадянам на обов’язковому дотриманні правил пожежної безпеки в побуті.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.


Рятувальники Калуського РУ ГУ ДСНС України в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу в селі Верхня та розповіли громадянам основні правила безпечного користування генераторами, побутовими електроприладами, пічним опаленням та різними альтернативними джерелами обігріву оселі.


Працівники Надвірнянського та Івано-Франківського РУ ГУ ДСНС України в області провели відпрацювання в населених пунктах. Під час спілкування з місцевими мешканцям працівники Служби порятунку наголосили на належному дотриманні протипожежного стану житлових будинків.


Також рятувальники Коломийщини розміщували друковану продукцію застережливого характеру, розроблену спільно UNICEF Ukraine та ДСНС. Фахівці ДСНС поширювали плакати щодо безпечного використання альтернативних джерел електроенергії в місцях з масовим перебуванням людей, в селі Велика Кам’янка, П’ядицької територіальної громади.


Розміщені матеріали нагадують громадянам про правильне користування генератором, туристичним пальником, свічкам та електрообігрівальними приладами.
З метою запобігання виникнення нещасних випадків рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті.


Переглядів: 410
banner