Рятувальники Прикарпаття підписали Меморандум про співпрацю в рамках проекту ”Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі”

Суспільство

Сьогодні, 27 лютого, в ГУ НП в Івано-Франківській області відбулося підписання Меморандуму про співпрацю в рамках реалізації пілотного проєкту ”Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі”.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.


Меморандум про співпрацю підписали між Головним управлінням Національної поліції України в Івано-франківській області, Головним управлінням ДСНС України в області, Департаментом освіти і науки Івано-Франківської ОВА та Солотвинською селищною територіальною громадою.


Проєкт ”Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі” (Вихователь безпеки) спрямований на підвищення рівня безпеки освітнього процесу через підготовку та впровадження у виконавчі органи територіальних громад фахівців із безпеки, знання та навички яких відповідають актуальним безпековим викликам.


Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі – посадова особа виконавчого органу сільської, селищної, міської, обласної ради, знання та навички якої відповідають актуальним безпековим викликам.


Діяльність спеціаліста спрямована на створення та підтримання належного рівня безпеки учасників освітнього процесу на засадах партнерства та у співпраці поліцейських, рятувальників, органів місцевого самоврядування, закладів освіти та інших суб’єктів.


До участі у даному проєкті долучилася Солотвинська селищна територіальна громада. Даним проєктом буде охоплено 5 загальноосвітніх навчальних закладів громади,в яких навчаються 1508 учнів.


Переглядів: 338
banner