Новинка від Aero Precision – гвинтівка SOLUS (ВІДЕО)

Технології

Представлена новинка від компанії Aero Precision орієнтована і на мисливців, і на професійних спортсменів-стрільців, і на шанувальників снайпінгу.

Гвинтівка SOLUS – одна на всі випадки і в компанії гарантують, що за надійністю та точністю у своєму сегменті їй немає рівних.

За фактом це не одна модель, а лінійка – під назвою Solus. Представлено кілька конфігурацій гвинтівки з поздовжньо-ковзним поворотним затвором, всі основні деталі затвора яких виточені вручну.

Також SOLUS анонсована як база для цілої екосистеми, яку можна побудувати за допомогою індивідуально виготовлених (або заводських) частин і аксесуарів.

Підсумок – неповторна модифікація для кожного власника.

На сьогодні відомо про дві конфігурації – спортивну версію Solus Competition і снайперську гвинтівку Solus Complete з гарантованою точністю менше 1 МОА.

Моделі приймають магазини AICS, Magpul і AIAIW, комплектуються пістолетними рукоятками AR-15, деталями цівок Arca або M-LOK.

Ствол завдовжки 22 дюйми має фабричне різьблення для встановлення полум’ягасника і нарізку 1:8. Спусковим механізмом обрано TriggerTech.

У базовій комплектації гвинтівка коштує $900, а повна комплектація гвинтівки для змагань коштує $2,000. Єдиний пропонований калібр – 6.5 Creedmoor, але незабаром з’являться інші варіанти калібрів.

 

A Complete Precision Rifle from Aero: The SOLUS

Джерело



Переглядів: 359
banner