В Івано-Франківську відбувся міжнародний патріотичний захід єдності у Центрі освітніх інновацій

Суспільство

Вчора, 31 грудня, у Центрі освітніх інновацій відбувся міжнародний патріотичний захід єдності International Unity for Peace on New Year’s Day.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Центр освітніх інновацій.


Підтримати Україну приїхало чимало гостей: відомий волонтер Бойд Буєліч зі США (штат Мічиган), волонтер, актор, наш колега Каміл Вінярскій із Польщі (м. Жешув), а також Швеції та України.


Делегацію привітав головний спеціаліст Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Валько та директорка Центру освітніх інновацій Марія Починок.


У різдвяно-новорічному заході взяли участь педагоги, батьки, діти, внутрішньо переміщені особи, мешканці міста, вихованці ЗПО “ПЛАСТ”, “ЦОІ’.


Разом усі колядували, обмінювалися цікавим досвідом, отримали вифлиємський вогонь від пластунів, а діти – подарунки від американського гостя Бойда.


“Здивували всіх юні винахідники та методистка Олеся Власій, які підготували справжнє диво: ангелики, які діти, вчителі, батьки виготовляли для наших Захисників, ожили, стали більшими та сяючими! Хвиля добра та любові, різдвяні ангелики тепер будуть дарувати радість і в Америці, і в Польщі, і у Швеції, і в усій Україні.” — йдеться в дописі.

Гості пройшли історико-краєзнавчий квест пройшли по Івано-Франківську, змогли відкрити справжніми ключами та своїми знаннями найвідоміші локації історії міста із методистами Світланою Мимоход, Юлією Усенко, Іриною Богдарук, заступником директора Зориною Кречко та керівником квесту Світланою Бондар.

 



Переглядів: 414
banner