В Івано-Франківську з нагоди професійного свята привітали адвокатів

Суспільство

19 грудня в Україні відзначають День адвокатури. Це свято фахівців, які надають кваліфікований захист прав осіб та організацій і представляють їх інтереси в суді. Професія адвоката завжди була та залишається потрібною.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОДА.


Цьогоріч свято адвокатів припало на час війни. Багато захисників прав і свобод на юридичному фронті нині захищають життя і добробут мільйонів українців, відстоюють незалежність держави на фронтах військових. Про це сьогодні мовилося під час урочистостей з нагоди професійного свята усіх адвокатів, організованого Радою адвокатів Івано-Франківської області.


Участь у заході взяв заступник голови облдержадміністрації Вадим Созоник. Управлінець привітав адвокатів Івано-Франківщини та подякував їм за відданість своїй справі та професіоналізм, розуміння викликів сьогодення.


«Переконаний, що завдяки вашій самовідданій правничій діяльності в ці буремні для України часи, наша держава розвиватиметься як демократична і правова, і надалі в ній пануватимуть принципи верховенства права, справедливості і поваги до закону. Продовжуйте працювати заради розвитку та зміцнення конституційного устрою держави, забезпечення доступу всіх громадян до правосуддя», – сказав Вадим Созоник.


Відтак він вручив грамоти обласної державної адміністрації та медаль «За заслуги перед Прикарпаттям» одним із кращих представників адвокатської спільноти області.



Переглядів: 469
banner