Рум’яна картопля з соковитою начинкою — страва, яку оцінять всі без винятку

Кулінарні рецепти

Хто не любить печену картоплю ?! Її смак і аромат складно порівняти з чим-небудь.

Картопляні човники з беконом і сиром є відмінним гарніром, смачні та оригінальні, подобаються дітям. Ви можете заповнити картопляні човники будь-якими інгредієнтами на ваш смак. Сьогодні ми пропонуємо рецепт з беконом, грибами та сиром. Буде дуже смачно.

Інгредієнти

  • Картопля 6-7 шт. (великі бульби)
  • Печериці — 200 г
  • Цибуля — 1 головка
  • Бекон — 200 г
  • Сир — 150 г
  • Рослинна олія
  • Сіль і перець

Приготування

  1. Миємо добре картоплю, розрізаємо навпіл.
  2. Наливаємо на деко невелику кількість рослинної олії.
  3. Змащуємо картопляні половинки олією і викладаємо на деко.
  4. Запікаємо при 180° с протягом 40 хвилин.
  5. Готуємо начинку: нарізаємо дрібно цибулю та обсмажуємо на рослинній олії.
  6. Печериці нарізаємо дрібними шматочками та додаємо на сковороду з цибулею. Солимо за смаком.
  7. Нарізаємо бекон невеликими кубиками та додаємо на сковороду з цибулею і грибами.
  8. Обсмажуємо до готовності.
  9. Натираємо на дрібній тертці сир.
  10. Дістаємо картоплю і злегка остуджуємо.
  11. Ложечкою виймаємо серединку, формуючи картопляні «човники».
  12. Серединку, яку ми вийняли з картоплі, розминаємо виделкою і солимо за смаком.
  13. Змішуємо з обсмаженою начинкою і половиною тертого сиру.
  14. Фаршируємо начинкою картопляні «човники».
  15. Викладаємо фаршировану картоплю на деко, посипаємо зверху тертим сиром.
  16. Запікаємо при 180° C протягом 15 хвилин.

Приємного апетиту!

Джерело



Переглядів: 317