У Калуській бібліотеці відбулася зустріч з Ярославом Ткачівським

Суспільство

Сьогодні, 10 листопада, у Калуській центральній бібліотеці імені Тараса Шевченка відбулася зустріч з поетом, прозаїком та журналістом Ярославом Ткачівським.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Андрія Найду.


Ярослав Васильович – автор близько 50-ти поетичних та прозових книжок, а також одинадцяти збірників пісень і романсів на власні вірші. Також він є заступником голови Національної спілки письменників України, член Секретаріату та Правління НСПУ, головний редактор Всеукраїнського літературно-художнього і громадсько-політичного журналу “Перевал”, член ГО “Товариство письменників та журналістів ім. Івана Франка”. Лауреат багатьох обласних, всеукраїнських та міжнародних літературних премій. Заслужений працівник культури. Нагороджений багатьма творчими відзнаками.


Така форма роботи – обмін творчими ідеями з однодумцями – потрібна для об’єднання в реалізації спільних планів у розвитку та популяризації літератури рідного краю.


“Щира вдячність працівниками бібліотеки за системну роботу, а особливо – незмінному модератору творчих зустрічей – педагогині, літераторці, членкині Національної спілки письменників України, Заслуженій вчительці України Оксані Тебешевській”, — написав Андрій Найда.


Переглядів: 386
banner