В Івано-Франківську поліцейські провели пізнавальний урок для юнихспортсменів

Суспільство

На тренування з карате до маленьких прикарпатців та дітей-переселенців завітали поліцейські Івано-Франківського районного управління поліції. 


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківське районне управління поліції.


Правоохоронці поспілкувалися з майбутніми чемпіонами на повчальні та пізнавальні теми.


В Івано-Франківському фаховому коледжі фізичного виховання Національного університету фізичного виховання та спорту України з початку вересня розпочала роботу секція з карате «Шотокан» спортивного клубу карате «IPPON», під керівництвом тренера Ярослава Чепіга.

Тут навчають прийомів карате місцеву дітвору, а також діток, з різних куточків України, які під час війни тимчасово проживають на території Прикарпаття.


На одне із тренувань до каратистів завітали начальник Івано-Франківського РУП Петро Міровський разом з співробітниками мобільної групи протидії домашньому насильству та ювеналами.


Керівник Івано-Франківського РУПу Петро Міровський на початку заняття похвалив діток за спортивне завзяття: «Ви — молодці, бо з дитинства дбаєте про своє фізичне здоров’я. Пам’ятайте, що шкідливі звички не несуть нічого корисного у ваше життя. Натомість спорт щодня розвиває та дисциплінує. Пам’ятайте, що в здоровому тілі здоровий дух».


Правоохоронці нагадали дітям про основні правила дорожнього руху, пояснили як безпечно переходити дорогу, а ще наголосили на необхідності використання сітловідбивальних елементів на одязі у темну пору доби.


Також поліцейські розповіли про булінг та пояснили, як не стати жертвою цькувань. Діти активно брати участь в обговоренні.


Увагу дітей зосередили й на тому, що необхідно реагувати на сигнали повітряної тривоги.


Наостанок поліцейські познайомили малечу з особливостями роботи в правоохоронних органах та показали спецспорядження: бронежилети, шолом тощо.


Переглядів: 332
banner