У Калуші розпочнеться процес перереєстрації громадян

Суспільство

У Калуші проводитиметься перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду.


Дані, отримані від громадян в процесі перереєстрації, стануть основою для актуалізації списків громадян, які потребують поліпшення житлових умов та будуть сприяти налагоджуванню чіткого і прозорого обліку таких громадян.


В термін до 31 грудня 2022 року необхідно подати в управління житлово-комунального господарства міської ради (вул. Євшана, 9, каб. 305 (3-й поверх інженерного корпусу) такі документи:
  • довідку про склад сім’ї та витяг з реєстру територіальної громади про реєстрацію місця проживання особи на кожного члена сім’ї (за встановленою формою);
  • довідку з місця роботи заявника ;
  • документи, що підтверджують пільгу (при наявності).

Примітка: Громадянам, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання у виконавчому комітеті Калуської міської ради, але не пройшли перереєстрацію протягом 2011 – 2022 років необхідно надати документи, перелік яких можна отримати в управлінні житлово-комунального господарства Калуської міської ради (вул. Євшана, 9 (3-й поверх інженерного корпусу), каб. 305, тел. 6-68-46; 6-63-71).



Переглядів: 1 212
banner