Рятувальники Прикарпаття провели захід щодо недопущення виникнення пожеж у житловому секторі

Суспільство

Проведення профілактичних відпрацювань, фахівцями ДСНС України є одним із методів боротьби з пожежами у житловому секторі. Зважаючи на невтішну статистику щодо кількості загиблих на пожежах у побуті, яка спостерігається з настанням опалювального сезону, рятувальники посилюють профілактичні відпрацювання.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області


Один із заходів було проведено і в обласному центрі. Під час профілактично-роз’яснювальної роботи рятувальники Прикарпаття нагадали громадянам правила пожежної безпеки в побуті та наголошували на важливості їх неухильного дотримання, розповіли про правила експлуатації пічного опалення. Довели до відома сумну статистику пожеж на Прикарпатті та розповіли про основні причини загорань у помешканнях, та про те, до яких трагічних наслідків це може привести.


 Фахівці ДСНС поговорили з мешканцями та гостями міста і про те, як потрібно діяти під час сигналу «Увага всім!» та, що ні в якому разі не можна нехтувати ним.


Особливо, рятувальники акцентували увагу батьків, щоб не залишали дітей без нагляду та навчали їх основним правилам безпечної поведінки, а ще наголосили на тому, що діти беруть приклад з дорослих.


Після спілкування, працівники Служби порятунку вручили людям листівки з переліком правил пожежної безпеки в побуті, яких потрібно неухильно дотримуватись.




Переглядів: 391
banner