У Тлумачі відкрилася оновлена сучасна бібліотека для дітей

Суспільство

У Всеукраїнський день бібліотек відкрила свої двері оновлена сучасна бібліотека для дітей в м.Тлумач.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Тлумацьку міську раду.


30 вересня усі бібліотекарі України відзначають Всеукраїнський день бібліотек, а також 75 років з дня заснування Тлумацької бібліотеки та відкриття оновленої сучасної бібліотеки для дітей.


30 вересня 2022 року відкрила двері для своїх користувачів оновлена сучасна бібліотека для дітей в м.Тлумач. Бібліотеку для дітей розміщено за адресою вул. Грушевського, 2 (2-ий поверх). Тут тепло, світло та просторо. За підтримки Тлумацької міської ради спрямовано кошти на ремонт, нові сучасні меблі та ін..


На урочистій церемонії з нагоди відкриття оновленої бібліотеки почесну місію розрізання стрічки надано Тлумацькому міському голові Ігорю Петруку та директору КЗ «Публічна бібліотека Тлумацької міської ради» Мар’яні Пісак.


“Нині бібліотеки відіграють велику роль у становленні дітей, молодого покоління та в цілому жителів громади. Сьогоднішнє свято – це ще один спільний результат роботи”, — каже міський голова Тлумача.


Також на свято були запрошені депутат Івано-Франківської обласної ради Андрій Яворський, начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради Володимир Пеник, головний спеціаліст управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської облдержадміністрації Оксана Ющишин, директор Івано-Франківської обласної бібліотеки для дітей Ірина Тацакович, а також учні 4-А класу Тлумацького ліцею №1 класний керівник Галина Чабан.

Грамотами Тлумацької міської ради та грамотами відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради нагороджені бібліотечні працівники за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.


Також в цей день хвилиною мовчання вшанували героїв, які ціною власного життя роблять усе для того, щоб небо над Україною знову стало мирним, та невинно вбитих в російсько-українській війні.


Переглядів: 1 115
banner