В Івано-Франківську провели інформаційний захід з протидії торгівлі людьми

Суспільство

Працівники БО “Карітас Івано-Франківськ” провели інформаційний захід з протидії торгівлі людьми для студентів 2 та 3 курсів факультету психології.


Пише Голос-Інфо з посиланням на “Карітас Івано-Франківськ”.


Студенти пройшли гру «Торгівля людьми: міфи та стереотипи», онлайн-квест пошуку роботи, проаналізували помилки й набули навичок безпечної поведінки при працевлаштуванні.


Познайомили учасників з основними маркерами безпеки, які допоможуть не потрапити до рук злочинців та дали відповіді на запитання «Як не натрапити на шахраїв та не потрапити в трудове рабство, коли працевлаштовуєшся закордоном чи під час поїздки, і що робити, коли в таку ситуацію потрапив?», «Як захистити дитину від експлуатації закордоном?». Отримані відповіді знадобляться в особистому житті та професійній діяльності.


Окрім цього, студенти стали учасниками різноманітних інтерактивних форм групової роботи, зокрема аналізу відео, онлайн-квесту, інтерактивної гри, що також допомогло їм сформувати тренерські навички та отримати онлайн сертифікат про проходження курсу з «Протидії торгівлі людьми».


Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту проводиться за фінансової підтримки IOM Ukraine, Norwegian Ministry of Foreign Affairs


Переглядів: 384
banner