Простий і ситний салат на кожен день, хрустка картопля надає йому легку пікантність і відмінно поєднується з ковбасою і помідорами
Салат “Блондинка”.
Салат дуже простий і ситний. Його можна готувати хоч кожен день або подати до святкового столу.
Необхідні продукти
- 150 грамів ковбаси
- 150 грамів твердого сиру
- 300 грамів помідорів
- 3 картоплі
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
- 100 грамів майонезу
- рослинна олія
Починаємо приготування
- У сковороду наливаємо олію і нагріваємо.
- Картоплю очищаємо і натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Потім промиваємо під проточною водою і перекладаємо на паперовий рушник. Підготовлену картоплю обсмажуємо до рум’яного стану. Потім перекладаємо на паперовий рушник і солимо.
- Ковбасу нарізаємо тонкою соломкою.
- Помідори промиваємо та нарізаємо півкільцями.
- Збираємо салат. Першим шаром викладаємо помідори, змащуємо їх майонезом. Часник натираємо на дрібній тертці та додаємо до салату.
- Наступним викладаємо шар з ковбаси.
- Сир натираємо на тертці та наступним шаром викладаємо на ковбасу. Робимо майонезну сіточку і викладаємо хрустку картоплю.
- Готовий салат можна відразу ж подавати до столу.
Порада. Майонез можна використовувати домашній. Так страва вийде більш кориснішою і смачнішою.
Приємного апетиту!
Переглядів: 218