Бюджетна закуска, яка просто тане в роті
Паштет з оселедця.
Коли настає час свята, господиня завжди перебуває у легкому сум’ятті, чим би здивувати гостей і своїх домашніх. Адже стандартний набір запеченої курки, кілька салатів і бутербродів зі шпротами порядком набрид. Ми пропонуємо прекрасну альтернативу магазинним «намазкам» – паштет з оселедця. Гості відразу і не здогадаються, що ховається за цією смакотою.
Паштет з оселедця – бюджетне рішення.
Необхідні інгредієнти:
• Оселедець – 1 шт;
• Морква – 1 шт;
• Сирок плавлений – 1 шт;
• Масло вершкове – 150 гр.
Всі інгредієнти пропустити через м’ясорубку.
Моркву необхідно відварити. Оселедець почистити і видалити всі кістки. Якщо ви не хочете возитися в розробкою риби, купіть філе. Далі необхідно пропустити через м’ясорубку оселедець, моркву і плавлений сирок. У цю масу додати м’яке вершкове масло. Ретельно все перемішати. Паштет готовий. Приємного апетиту!
Переглядів: 274