Бюджетна закуска, яка просто тане в роті

Кулінарні рецепти

Паштет з оселедця.

Коли настає час свята, господиня завжди перебуває у легкому сум’ятті, чим би здивувати гостей і своїх домашніх. Адже стандартний набір запеченої курки, кілька салатів і бутербродів зі шпротами порядком набрид. Ми пропонуємо прекрасну альтернативу магазинним «намазкам» – паштет з оселедця. Гості відразу і не здогадаються, що ховається за цією смакотою.

Паштет з оселедця – бюджетне рішення.

Необхідні інгредієнти:

• Оселедець – 1 шт;

• Морква – 1 шт;

• Сирок плавлений – 1 шт;

• Масло вершкове – 150 гр.

Всі інгредієнти пропустити через м’ясорубку.

Моркву необхідно відварити. Оселедець почистити і видалити всі кістки. Якщо ви не хочете возитися в розробкою риби, купіть філе. Далі необхідно пропустити через м’ясорубку оселедець, моркву і плавлений сирок. У цю масу додати м’яке вершкове масло. Ретельно все перемішати. Паштет готовий. Приємного апетиту!

Джерело



Переглядів: 274