Для ситного обіду: суп з фаршем і грибами
Простий і швидкий у приготуванні суп найкраще підходить для осінньої пори року.
Домашній суп із фаршем і грибами наповнить будинок апетитним ароматом і затишком. Ви можете приготувати дуже смачний і ситний суп. Простий і швидкий у приготуванні він найкраще підходить для осінньої пори року.
Інгредієнти:
- 1 цибулина
- 2 болгарських перцю
- 500 грамів фаршу
- за смаком прованські трави
- 2 зубчики часнику
- 400 грамів свіжих томатів
- 1 столова ложка томатної пасти
- 1,2 літри води
- 200 грамів печериць
- 1/2 пучка зеленого базиліку
- 50 г будь-якого сиру
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Потрібно дрібно нарізати цибулю і обсмажити на рослинній олії. Додати дрібно нарізаний болгарський перець, обсмажувати помішуючи 3-4 хвилини. Додати фарш і обсмажувати до золотистої скоринки. Додати дрібно нарізаний часник, терті помідори і томатну пасту. Потім залити все водою і довести до кипіння. Посолити і поперчити, додати прованські трави, зменшити вогонь практично до мінімуму і варити суп 30-35 хвилин.
За 10 хвилин до кінця додати нарізані печериці, дрібно нарізаний базилік.
Подавати суп з тертим сиром.
Смачного!
Переглядів: 324