Смачна печеня з курячих сердечок та печериць, приготована у горщику
Від цієї печені просто неможливо відірватися.
Страва у горщику — це завжди відмінний смак та аромат. А ще такий спосіб приготування печені не потребує використання великої кількості жиру. Зробіть таку страву і ви обов’язково захочете приготувати її знову.
Інгредієнти
- курячі сердечка — 700 г;
- печериці — 450 г;
- сир твердий — 100 г;
- картопля — 3 шт.;
- морква — 1 шт.;
- вершки — 1,5 склянки;
- цибуля ріпчаста — 1 головка;
- крохмаль — 1 ст. л.;
- спеції;
- сіль.
Приготування
- Курячі сердечка промити та почистити, трохи обсмажити та розкласти по горщиках. Картоплю почистити та нарізати на шматочки. Обсмажити нашатковану цибулю, моркву та печериці, додати до сердечок.
- Додати підготовану картоплю. У миску вилити вершки, додати за смаком сіль і спеції, вмішати крохмаль. Отриману суміш розлити по горщиках. Сир натерти на тертці.
- Посипати ним страву і готувати під закритою кришкою протягом 30 хвилин при 180 градусах. За 5 хвилин до готовності кришку зняти. Печеня з сердечок та печериць у горщику готова.
Переглядів: 354