За минулу добу на Прикаратті трапилася 9 пожеж сухої трави

Суспільство

Минулої доби, 14 березня,  рятувальники ліквідували 9 пожеж сухої трави, постраждалих немає.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Світлану Онищук.

Зокрема:


О 12:13 в селі Черніїв Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,5 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.


О 13:22 в селі Журів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлються.


О 15:05 в місті Івано-Франківськ на вулиці Федьковича виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.


О 15:05 в селі Старий Лисець Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,15 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.


О 16:20 в селі Вільхівці Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.


О 15:57 в селі Задубрівці Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,12 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.


О 17:12 в селі Павлівка Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.


жа сухої трави на відкритій території на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:35 в місті Коломия на вулиці Довбуша виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.


О 19:19 в селищі Букачівці Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.


Переглядів: 269
banner