На лінію 102 у Франківську надійшло понад 500 звернень громадян

Суспільство

За минулу добу, 3 березня, на лінію 102 надійшло понад пів тисячі звернень громадян.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Поліція Івано-Франківської області.


9 день війни: поліцейські Івано-Франківщини продовжують нести службу у посиленому варіанті.


“Правоохоронці Прикарпаття повністю контролюють ситуацію в регіоні. Для цього кожен поліцейський працює наполегливо і майже цілодобово. Запевняємо мешканців і гостей області – ви у безпеці”.


Для цього на території Івано-Франківської області виставлені блокпости. Поліцейські працюють спільно з іншими силовими підрозділами, ветеранами органів внутрішніх справ та небайдужими громадянами. Правоохоронці патрулюють вулиці і прибудинкові зони, аби вчасно запобігти правопорушенням публічної безпеки.


24/7 координують роботу правоохоронців, а також контролюють ситуацію в області працівники ситуаційного центру обласної поліції.


За минулу добу, 3 березня, на лінію 102 надійшло понад пів тисячі звернень громадян, на які обов’язково відреагували інспектори. Принагідно інформуємо, що до поліції можна зателефонувати не тільки на лінію 102, яка навантажена дзвінками (деталі за посиланням: https://bit.ly/3IJGstV ).


“Кожного дня поліцейські приділяють чималу увагу підозрілим транспортним засобам, особам, які можуть вдатися до диверсійних дій, а також виявляють небезпечні предмети, які несуть загрозу життю і здоров’ю громадян. Про мітки і позначки правоохоронці також не забули і ліквідовують їх, як тільки-но виявили. Поліцейські Івано-Франківщини висловлюють підтримку колегам, які зараз напряму борються з окупантами за нашу державу”, – зазначено у повідомленні. 


Переглядів: 300
banner