Так ви ще точно не готували пончики — навіть тіста руками торкатися не треба
Просто додайте всі інгредієнти в пакет і смажте.
За допомогою цього трюку ви з легкістю зможете посмажити міні-пончики для всієї родини! Тіста взагалі не треба торкатися руками — навіть на етапі замішування. А весь секрет — в зіп-пакеті!
Інгредієнти:
- 240 гр. борошно;
- 300 мл теплої води;
- 1 щіпка солі;
- 1 ч. л. сухих дріжджів;
- 3-4 ст. л. цукрової пудри;
- 1/2 ч. л. кориці;
- розтоплений шоколад.
Приготування:
У зіп-пакеті змішайте теплу воду, борошно, сіль і дріжджі. Перемішайте прямо в пакеті, закрийте зіп-застібку, накрийте рушником і залиште на 40 хвилин.
Дріжджі активуються, і тісто буде готове.
Долонею відсуньте тісто від дна пакета приблизно на 1 см, зробіть два маленьких трикутних надрізи ножицями.
У сковороді або каструлі розігрійте рослинну олію для фритюру. Повільно натискаючи на пакет, видавіть кульки. Допоможіть їм впасти в масло за допомогою вилки, шпажки або тупого боку ножа.
Смажте до золотистої скоринки. Викладіть на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайве масло.
Готові міні-пончики перекладіть в пакет з цукровою пудрою, потрясіть.
Викладіть пончики в цукровій пудрі на блюдо. За бажанням можна додатково прикрасити їх розтопленим шоколадом. Смачно і дуже швидко!
Переглядів: 344