Куряча печінка з сиром — страва, яка не приїдається
Принадність такої печінки в її ніжності та простоті приготування.
Хто-хто, а італійці розуміються в якісній їжі. Їх національна кухня одночасно проста і смачна. Повірте, однією піцою і пастою вона не обмежується. Сьогодні ми розповімо, як смачно приготувати курячу печінку з двома видами сиру.
Час приготування — 15 хвилин. І що цікаво, така печінка абсолютно не приїдається. Готувати її можна хоч кожні вихідні, буде смачно як в перший раз.
Інгредієнти
- 0,5 кг курячої печінки
- 150 г моцарели
- 100 г твердого сиру
- 6 томатів черрі
- цибулина
- 3 зуб. часнику
- сіль, спеції за смаком
- рослинна олія
Приготування
- Печінку і цибулю поріж середніми шматочками. Кинь на сковороду з розігрітою олією і смаж до готовності. Додай сіль і спеції.
- Виклади цибулю і печінку в деко. Туди ж помісти помідори.
- Поріж моцарелу шматочками, кинь в деко.
- Потри твердий сир, а часник дрібно поріж.
- Рівномірно посип часниковим сиром вміст дека.
- Випікай страву 15 хвилин при температурі 180 градусів. На стіл подавай теплою.
За кількістю білка печінка майже не поступається курячому м’ясу, а її калорійність 140 ккал відносить цей продукт до дієтичних. Тобто вона відмінно підійде для тих, хто хоче скинути трохи зайвої ваги та наростити м’язи.
Джерело
Переглядів: 280