Експрес-метод приготування м’яса: черговий рецепт на всі випадки життя (+ВІДЕО)
Соковите апетитне м’ясо з рум’яною сирною скоринкою обов’язково буде оцінено з гідністю.
Унікальність цього способу приготування полягає в простоті і швидкості. На активне приготування піде від сили 10 хвилин, а з усім іншим з успіхом впорається духовка. Рецепт універсальний: таке м’ясо можна подати на додаток до гарніру або як самостійну страву, приємно здивувати швидкістю приготування можна як домашніх, так і гостей. Зручно і те, що м’ясо таким способом легко приготувати на будь-яку кількість порцій.
Інгредієнти:
- свинина — 4 стейки;
- варені яйця — 2 шт;
- твердий сир — 100 гр;
- ріпчаста цибуля — 1 шт;
- майонез — 3 ст.л;
- сіль, перець
- інші приправи і спеції — за бажанням
Приготування:
Робимо глибокі надрізи в м’ясі з обох сторін. Солимо, перчимо, за бажанням додаємо інші спеції.
Нарізаємо цибулю півкільцями і рівномірно викладаємо на дно ємності для запікання.
Викладаємо м’ясо в один ряд на цибульну подушку.
На крупній тертці натираємо сир і яйця в рівній кількості, заправляємо майонезом, при необхідності досолюємо, а потім перемішуємо. Викладаємо сирну масу зверху на м’ясо рівномірним шаром і відправляємо в розігріту до 180 С духовку на 30 хвилин.
Далі залишається тільки дістати м’ясо і подати до столу.
Більш докладний рецепт у відео нижче:
Переглядів: 280