Закусочний вафельний торт з куркою — відірватися неможливо
Виходить ніжним, соковитим і неймовірно смачним.
Представляємо вам рецепт закусочного торта. Готується він на основі вафельних коржів.
Необхідні продукти:
- 800 грамів курячого філе
- 150 грамів цибулі
- 150 грамів моркви
- пів чайної ложки каррі
- 1,5 чайні ложки солі
- пів чайної ложки чорного перцю
- пів пучка петрушки
- 3 курячих яйця
- 4 вафельних коржа
- 5 столових ложок сметани
- 100 грамів сиру “Моцарела”
Починаємо приготування:
- Куряче філе нарізаємо великими шматочками і кладемо в чашу блендера.
- Цибулю чистимо і нарізаємо великими шматочками, додаємо до м’яса. Туди ж кладемо нарізану великими шматочками моркву і перемелюємо до однорідної маси.
- В отриману суміш додаємо сіль, перець, каррі, подрібнену петрушку, курячі яйця (2 шт.) і перемішуємо до однорідної маси.
- У сметану додаємо куряче яйце, збиваємо вінчиком.
- Беремо роз’ємну форму для випічки, кладемо один вафельний корж, зверху трохи начинки, потім корж і знову начинку. На останній корж виливаємо сметанну заливку.
- Ставимо все в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30 хвилин.
- Через відведений час торт дістаємо, присипаємо подрібненим сиром і знову ставимо в духовку. Запікаємо ще 10 хвилин, а потім дістаємо, виймаємо з форми і подаємо до столу.
Смачного!
Переглядів: 357