Як в домашніх умовах зробити французький десерт «П’яна груша»
Дивуйте своїх рідних і близьких новими кулінарними сюрпризами!
Кожна страва містить певну «ізюминку». Так само як і ця ефектна, смачна та абсолютно просто в приготуванні. Тому приготувати її не складе особливих труднощів для будь-якої господині. Дивуйте своїх рідних і близьких новими кулінарними сюрпризами.
Інгредієнти
- 6 великих груш
- 200 мл червоного вина
- 3 ст. ложки портвейну,
- 2 ст. ложки прозорого меду
- 1 паличка кориці
- 4 гвоздики
- збиті вершки
Приготування
Груші вимити, очистити від шкірки, залишаючи хвостики.
Розігріти духовку до температури 190 градусів. Груші поставити вертикально в невисоку форму, змішати вино з портвейном і медом — полити цією сумішшю груші та додати паличку кориці й гвоздику.
Запікати до м’якості 30 — 40 хвилин. Подавати відразу ж, зі збитими вершками.
Смачного!
Переглядів: 281