Як в домашніх умовах зробити французький десерт «П’яна груша»

Без категорії

Дивуйте своїх рідних і близьких новими кулінарними сюрпризами!

Кожна страва містить певну «ізюминку». Так само як і ця ефектна, смачна та абсолютно просто в приготуванні. Тому приготувати її не складе особливих труднощів для будь-якої господині. Дивуйте своїх рідних і близьких новими кулінарними сюрпризами.

Інгредієнти

  • 6 великих груш
  • 200 мл червоного вина
  • 3 ст. ложки портвейну,
  • 2 ст. ложки прозорого меду
  • 1 паличка кориці
  • 4 гвоздики
  • збиті вершки

Приготування

Груші вимити, очистити від шкірки, залишаючи хвостики.

Розігріти духовку до температури 190 градусів. Груші поставити вертикально в невисоку форму, змішати вино з портвейном і медом — полити цією сумішшю груші та додати паличку кориці й гвоздику.

Запікати до м’якості 30 — 40 хвилин. Подавати відразу ж, зі збитими вершками.

Смачного!

Джерело



Переглядів: 281