Як швидко приготувати медовий торт без запікання: смачний рецепт
Медовий торт можна приготувати навіть без духовки.
Що може бути кращим за смачний десерт? Лише смачний і простий торт.
Не усі люди готові проводити багато часу на кухні, але при цьому іноді нам все ж таки хочеться побавити себе солодким — ідеальним компромісом у цьому непростому питанні стане медовий торт, який знає кожен з нас з дитинства.
Сьогодні ми розповімо про найбільш простий і смачний рецепт, який припаде до душі як новачкам, так і досвідченим кулінарам.
Інгредієнти
Замість тіста
- 1 упаковка медового печива (подрібнити);
Для начинки
- 2 склянки жирних вершків;
- 1 упаковка охолодженого вершкового сиру;
- 1 упаковка вершкового масла;
- 1 банка згущеного молока;
- 2/3 склянки подрібненого шоколаду.
Приготування:
- Перемішайте вершкове масло з вершковим сиром до однорідної маси. Перекладіть у велику миску.
- У окремій мисці збийте вершки і згущене молоко. Додайте у вершково-сирну суміш і ретельно перемішайте.
- Візьміть великий плоский посуд, на якому і буде робитися торт. Нанесіть на його середину тонкий шар крему (завдяки йому торт буде “стояти на місці”) і покладіть на нього перший шар печива. Зверху полийте його кремом.
- Повторіть процедуру, поки не закінчиться печиво. Потім залийте торт кремом, що залишився.
- Прикрасьте торт подрібненим шоколадом або печивом і приберіть його на добу у холодильник.
Переглядів: 314