Яблучний пиріг для тонкої талії — відмінний рецепт для всіх, хто стежить за фігурою
Тільки корисні інгредієнти, ніякого цукру і борошна.
Виходить дуже смачним, ніжним. На смак нагадує м’яке вівсяне печиво з яблуками та незабутнім ароматом кориці й меду. Яблучний пиріг виходить не дуже солодким з такою кількістю меду, тому регулюйте на свій смак.
Інгредієнти
- Яблука — 350-400 грамів
- Кефір — 50 мл. (можна замінити йогуртом або сметаною)
- Яйця — 3 шт.
- Сир — 100 грамів
- Вівсяні пластівці — 150 грамів
- Мед — 40 грамів (на свій смак, з такою кількістю пиріг виходить не дуже солодким)
- Кориця — 0,5 ч.л.
- Розпушувач — 1 ч.л.
Приготування
1. До сиру додати мед, кефір, корицю, збити масу блендером до однорідності.
2. Ввести яйця, збиваючи масу до однорідності. Сир розминаємо і з’єднуємо з кефіром і медом, потім всю масу добре збиваємо блендером до повної однорідності.
3. Подрібнити вівсяні пластівці в блендері або в кавомолці, змішати з розпушувачем.
4. Яблука очистити та нарізати на шматочки.
5. Форму вистелити пергаментом, вилити тісто, зверху викласти яблука. Випікати в заздалегідь прогрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин. Можна змішати 1 ч.л. меду з 1-2 ч.л. води, додати трохи кориці, змастити цим сиропом яблука зверху, запікати ще 5-10 хвилин.
Переглядів: 277