Яблучно-морквяний пиріг стане відмінним доповненням до сімейного чаювання

Кулінарні рецепти

Пиріг без яєць і молока!

Готуємо морквяно-яблучний пиріг без яєць. Готується просто до неподобства.

Інгредієнти:

  • Яблука — 250 гр.
  • Морква — 200 гр.
  • Вершкове масло/рослинна олія — 75 гр.
  • Борошно — 140 гр.
  • Манна крупа — 130 гр.
  • Цукор — 70 гр.
  • Ванільний цукор — 1 ч. л.
  • Розпушувач для тіста — 10 гр.
  • Кориця — 1/2-1 ч. л.
  • Лимонна/апельсинова цедра.

Форма по низу 18/30 см.

Спосіб приготування

Яблука і моркву очистити, нарізати на шматочки і подрібнити в чаші блендера до пюре. Додати м’яке вершкове масло/рослинну олію, цедру лимона/апельсина, перемішати. З’єднати з сухими інгредієнтами.

Форму змастити маслом і обсипати манною крупою. Розподілити тісто, випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів С приблизно 40 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою. Пиріг можна подавати гарячим або остиглим, посипавши цукровою пудрою.

Джерело



Переглядів: 595