Весняні макарони з кабачком — проста та дуже смачна страва
Відмінне поєднання інгредієнтів.
Ця свіжа страва відмінно підійде для вечері — готується швидко та легко, а з’їдається миттєво. Тож коли в черговий раз прийдете з роботи втомлені — ці макарошки вас врятують.
Інгредієнти:
- Макарони 150-200 грамів
- 1 середній кабачок
- 1 помідор
- часник, сіль, перець, приправи за смаком
Приготування:
Відварюємо будь-які макарони.
Поки вони варяться, на сковорідці обсмажуємо кабачки, нарізані соломкою, помідор та часник протягом 10 хвилин.
Солимо та перчимо за смаком.
Додаємо готові макарони до кабачків, обсмажуємо ще 5 хвилин.
Все! Весняні макарошки готові! Якщо є бажання можна додати будь-яке м’ясо!
Переглядів: 291