Вершково-курячі ніжні котлетки, які тануть в роті
Ці котлети не вимагають багато часу на приготування, а найголовніше – готуються з найдоступніших продуктів.
Шалено ніжні, вершкові котлети з курячого фаршу виходять дуже смачними і з рум’яною хрусткою скоринкою. Ці котлети не вимагають багато часу на приготування, а найголовніше — готуються з найбільш доступних продуктів.
Інгредієнти:
- 75 грамів тостерного хліба або батона
- 150 мілілітрів вершків 15-20%
- 75 грамів вершкового масла
- 500 грамів курячого фаршу
- за смаком сіль, перець
- для обвалювання панірувальні сухарі
- рослинна олія для обсмажування
Приготування:
М’якоть батона потрібно розламати на шматочки і замочити у вершках. Вершки повинні бути рідкими. Вершкове масло розтопити і охолодити. В чаші змішати фарш з батоном, вершковим маслом, додати сіль і перець за смаком, добре вимісити фарш руками. Миску з фаршем накрити плівкою і відправити в холодильник на 30 хвилин.
Далі сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і викласти на дошку, посипану борошном. Смажити котлети на добре розігрітій олії, з двох сторін на середньому вогні. За 5-6 хвилин до золотистої скоринки смажити під кришкою.
Подавати котлети можна з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!
Переглядів: 248