В Івано-Франківському кулінарному коледжі відбулося заняття для дітей

Суспільство

Сьогодні, 7 червня, у кулінарній школі «Франківські кухарики» у Івано-Франківський коледж РСіТ НУХТ відбулося кулінарне заняття за участю дітей, якими опікується Служба у справах дітей.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Служба дітей ІФ


Майстри коледжу провели для дітей майстер-клас з приготування салатів, які є надзвичайно корисною стравою,що містить вітаміни, мінеральні солі, вуглеводи.


Споживання салатів, особливо із сирих овочів та зелені, покращує травлення та покращує апетит. Саме тому салати їдять перед основними стравами. Таким чином, білки, жири, вуглеводи, що містяться в перших чи других стравах, легше перетравлюються організмом. Часом салат використовують і як гарнір до риби чи м’яса.


Хлопці та дівчата уважно слухали нові рецепти приготування салатів та вміло готували їх.


А потім разом за святковим столом куштували смачні страви, які ж самі приготували.


Переглядів: 562