У Івано-Франківську провели бізнес-екскурсію для підприємців на крафтову броварню
“Пиво воно і є пиво”, – кажуть ті, хто не пробував крафт. А гурмани і поціновувачі цього напою навпаки переконані, що пиво може мати сотні унікальних смаків. Усе залежить від фантазії та вправності пивоварів, а також обладнання.
Пише Голос-Інфо посилаючись на Проєкт бізнес релокації RIDNI
У цьому переконались учасники Бізнес-екскурсії на крафтову Броварня Ягер.
В рамках спільного проєкту ГС “Карпатський смак” та ГС “Дорога смаку Прикарпаття” – “RIDNI: Об’єднання та взаємодопомога місцевих та переміщених виробників крафтової продукції” завітали на виробництва крафтового пива. Ознайомились з технологією виробництва, послухали професійних пивоварів і, звичайно, продегустували декілька сортів крафтового пива. Його нові смаки тут створюють, прислухаючись до побажань клієнтів. А найбільш вдалі рецепти вже йдуть у потокове виробництво.
Захід проходив в рамках Проєкту «Підтримка підприємців і життєзабезпечення», що фінансується та впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні, у співпраці з Львівською та Івано-Франківською міськими радами та обласними військовими адміністраціями.
Переглядів: 431