Свіжий та легкий салат з молодих кабачків

Кулінарні рецепти

Такий салатик можна їсти хоч щодня і не боятися за свою фігуру.

Розпочався сезон молодих кабачків, а значить, саме час приготувати з них салат. Він виходить соковитим, свіжим і надзвичайно смачним.

Необхідні продукти:

  • кабачок — 2 шт
  • сир «Фета» — 100 гр
  • часник — 2 зубчики
  • стебло селери — 0,5 шт
  • помідор — 1/2 шт
  • зелень
  • грецький йогурт — 1 ст. л
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування:

  1. У чашу блендера кладемо сир «Фета», часник, нарізаний шматочками помідор і селеру, подрібнену зелень, сіль, перець за смаком і грецький йогурт. Все збиваємо до однорідної маси, готову заправку залишаємо настоюватися.
  2. Кабачки промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками, а потім на соломку. Перекладаємо в глибокий салатник.
  3. Додаємо до кабачків приготований соус, перемішуємо і подаємо до столу.

Такий салатик дуже сподобається людям, які скидають вагу або дотримуються правильного харчування. Салатик виходить легким і водночас апетитним. Ви можете їсти його хоч щодня, а щоб він не приїдався змінювати соус, яким заправляються кабачки.

Смачного!

Джерело



Переглядів: 301