Суп страчателла – смачна страва, що готується за лічені хвилини з інгредієнтів, які є в кожному будинку
Не прогавте шанс нагодувати сім’ю ситним та смачним обідом.
Інгредієнти:
- Курячий бульйон – 1 л
- Яйця – 3 шт.
- Тертий пармезан – 4 ст. ложки з гіркою
- Манна крупа – 2 ст. ложки
- Щіпка меленого мускатного горіха
- Сіль, мелений чорний перець
- Петрушка для подачі
Спосіб приготування:
- Поставте каструлю з бульйоном на вогонь і трохи підігрійте.
- Злегка збийте в мисці яйця, додати пармезан і манну крупу, посоліть, поперчіть і додайте щіпку мускатного горіха.
- Розведіть суміш ополоником теплого бульйону і добре перемішайте.
- Доведіть бульйон, що залишився до кипіння і потроху влийте яєчну суміш, помішуючи, щоб не утворилися грудки. Варіть 3-4 хвилини, поки суп не загусне.
- Відокремте листочки петрушки і дрібно наріжте. Посипте готовий суп петрушкою, пармезаном і відразу ж подавайте до столу. Ніжний смак страви підкреслять грінки, які часто подають із супом.
Переглядів: 415