Смачний салат “Принц” з яловичиною та маринованими огірками
Поєднання овочів і м’яса — це завжди смачно, ситно і корисно.
Цей салат відмінно виглядатиме на будь-якому столі. Виходить дуже красивим і ситним. Салат містить у собі м’ясо яловичини, яка відмінно поєднується з солоними огірками, сиром і горіхами. В цілому страва має досить насичений смак і сподобається вашим близьким і гостям.
Необхідні продукти
- 200 грамів яловичини
- 3 курячих яйця
- 3 консервованих огірків
- 100 грамів сиру
- 50 г волоських горіхів
- 2 зубчики часнику
- 100 грамів майонезу
- зелень
- сіль, перець за смаком
Приготування
- Яловичину відварюємо до готовності заздалегідь, а потім залишаємо до повного охолодження в бульйоні.
- Курячі яйця відварюємо круто і добре охолоджуємо.
- Відварну яловичину нарізаємо тонкою соломкою. Твердий сир натираємо на тертці. Точно так само чинимо з курячими яйцями.
- Солоні огірки нарізаємо кільцями. Подрібнюємо приготовану зелень.
- Волоські горіхи підсушуємо на сковороді, а потім рубаємо дрібними шматочками.
- На блюдо ставимо форму (діаметром 20 см) На дно наносимо трохи майонезу і зверху викладаємо шар з м’яса, змащуємо майонезом.
- На яловичину викладаємо шар із солоних огірків, а на нього натираємо пару очищених зубчиків часнику, робимо майонезну сіточку. Зверху викладаємо шар із яєць, солимо і перчимо їх за смаком, промазуємо майонезом. Потім викладаємо шар тертого сиру, присипаємо його горіхами та зеленню.
- Готовий салат ставимо в холодильник на 1 годину, а потім знімаємо форму і подаємо до столу.
Джерело
Переглядів: 278