Швидка вечеря на лаваші — апетитна і ситна страва за лічені хвилини

Кулінарні рецепти

Ви не зможете відірватись і обов’язково захочете добавки!

Інгредієнти:

  • Лаваш — дві упаковки;
  • Ковбаса копчена — 200 г;
  • Твердий сир — 200 г;
  • Смажені гриби — 200 г;
  • Болгарський перець — одна штука;
  • Помідори — одна штука.

Для заправки:

  • Сметана — 100 г;
  • Яйця — 3 штуки;
  • рубана зелень;
  • сіль — за смаком;
  • сир — 30 г.

Приготування:

  1. Нарізаємо копчену ковбасу соломкою, натираємо сир на крупній тертці.
  2. Нарізаємо гриби шматочками і обсмажуємо в рослинній олії, за бажанням додаємо цибулю.
  3. Змішуємо ковбасу, сир і гриби.
  4. Нарізаємо солодкий перець кубиками, помідор невеликими шматочками.
  5. Нарізаємо лаваш смужками, викладаємо на шматок лаваша невелику кількість сметани розрівнюємо її силіконовим пензликом.
  6. Зверху викладаємо начинку. Начинка повинна займати половину листа лаваша, потім загортаємо лаваш в рулетик і кладемо на деко, змащене рослинною олією.
  7. Заготовки кладемо на деко швом вниз.
  8. Готуємо заливку: змішуємо яйця, сметану, зелень і сіль, потім збиваємо до однорідності.
  9. Розподіляємо заливку на рулети і посипаємо тертим сиром.
  10. Запікаємо при 200° протягом 20-25 хвилин.

Джерело



Переглядів: 296