Шкідливі токсини: прикарпатців попереджають про небезпечний продукт
Сьогодні, 12 січня, до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів про перевищеного вмісту афлатоксинів групи В1 в шкаралупі смажених фісташків.
Пише Голос-Інфо.
Горіхи експортувалися з Туреччини (виробник: Alagozler Gida Paz.San.Ve Tic IthIhr Turz.Ltd.Sti; експортер MalatyaPazariKuruyemiscilik Sanaui ve Ticaret A.S.) через Болгарію до України (отримувач: ТОВ « Океан Компані Трецйд» м. Київ).
Працівники служби попереджають операторів ринку, які використовують у виробництві та/або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та/або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
“Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь”, — йдеться у повідомленні.
Переглядів: 304