Салат з овочів та пікантною заправкою — він відмінно підходить до будь-яких м’ясних страв
Простий і швидкий у приготуванні.
Цей салат стане відмінним доповненням будь-якого м’ясного блюда. Простий і швидкий у приготуванні він відразу популярним у вашій родині. І ви будете готувати його не лише до святкового столу, але і на кожен день.
Необхідні продукти
- 3-4 свіжих огірків
- 1 морква
- 1 болгарський перець
- 50 грамів зеленої цибулі
- 30 грамів кропу
- 10 грамів кунжутного насіння
Для заправки
- 3 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
- щіпка червоного перцю
- 1 чайна ложка цукру
- 5 столових ложок оливкової олії
- 4 столові ложки соєвого соусу
Починаємо приготування
- Очищену моркву натираємо на тертці, так ніби для моркви по-корейськи. Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Свіжий огірок нарізаємо брусочками. Усі продукти перекладаємо в салатник.
- Подрібнюємо зелену цибулю і кріп. Додаємо до решти продуктів.
- Приготуємо соус. Часник пропускаємо через прес і кладемо в миску. Додаємо цукор, оливкову олію, соєвий соус, червоний перець, сіль і перець за смаком, перемішуємо.
- Готовий соус додаємо в миску до овочів і перемішуємо. А потім подаємо до столу.
Переглядів: 267