Салат “Венеція”: смачна закуска за кілька хвилин
Подати цю страву можна на святковий стіл або просто на вечерю.
Цей салат можна приготувати за кілька хвилин. Ситна закуска, яскрава і дуже смачна. Готується неймовірно швидко. Адже для нього вам знадобляться продукти, які не потрібно попередньо відварювати. Погодьтеся, що це значно економить час.
Необхідні продукти
- свіжа морква — 300 г;
- свіжий огірок — 200 г;
- напівкопчена ковбаса — 200 г;
- сир твердий — 200 г;
- консервована кукурудза — 200 г;
- майонез;
- сіль, перець — за смаком.
Починаємо приготування
- Моркву очищаємо і натираємо на тертці, як для моркви по-корейськи. Так само робимо зі свіжим огірком. Терті овочі перекладаємо в миску.
- На великій тертці натираємо сир і додаємо до решти продуктів.
- Ковбасу нарізаємо смужками, а потім соломкою. Перекладаємо в миску.
- До овочів додаємо кукурудзу, сіль і перець за смаком, перемішуємо.
- Заправляємо салат майонезом, знову перемішуємо і можна подавати до столу. Порада: можна використовувати домашній майонез, тоді ваша страва набуде зовсім іншого смаку.
Переглядів: 335