
Салат “Королева столу”: універсальна закуска і в будні і в свято
Страва, яка не набридає.
Насправді такий салатик можна готувати хоч кожен день, але на святковому столі він теж виглядатиме доречно.
Закуска виходить апетитною, яскравою і надзвичайно смачною. Готується просто і неймовірно швидко. Так що сміливо зберігайте рецептик, стане у нагоді.
Необхідні продукти
- 2 курячих яйця
- 150 грамів огірків
- 1 плавлений сирок
- 200 грамів крабових паличок
- 100 грамів кукурудзи
- 50 грамів сухариків
- майонез
- сіль, перець — на свій смак
Починаємо приготування
- Яйця кладемо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо круто. Потім охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи і нарізаємо кубиком. Перекладаємо в салатник.
- Огірки нарізаємо шматочками. Якщо вони гіркі, то шкірку краще зняти.
- Плавлений сирок злегка підморожуємо, а потім нарізаємо шматочками.
- У миску до яєць кладемо огірки і сирок.
- Крабові палички нарізаємо більш дрібними шматочками і додаємо до решти продуктів. Туди ж кладемо консервовану кукурудзу, сіль, перець на свій смак і заправляємо майонезом. Все добре перемішуємо і викладаємо на блюдо.
- Прикрашаємо салат сухариками і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Переглядів: 483