Рецепт паштету зі шлуночків сподобається всій родині та стане вашою візитною карткою

Кулінарні рецепти

Пропонуємо вам рецепт незвичайного паштету.

Готувати ми його будемо з курячих шлунків. Спробуйте і він стане дуже популярним у вашій родині. Паштет виходить ніжний, відмінно підійде для бутербродів на перекус або до святкового столу.

Інгредієнти:

  • 900 грамів курячих шлунків
  • 8 столових ложок вершків
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 30 грамів вершкового масла
  • чорний перець за смаком
  • 1 чайна ложка паприки
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо шлунки і відварюємо до готовності.
  2. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо на розпечену сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо часник, пропущений через прес і обсмажуємо ще 30 секунд.
  3. Дістаємо шлунки і кладемо в миску. Додаємо цибулю з часником, чорний перець, паприку і сіль. Вливаємо вершки і перебиваємо блендером до однорідної маси.
  4. Розкладаємо паштет по банках, зверху кладемо вершкове масло і ставимо в духовку. Розігріваємо до 180 градусів і запікаємо до тих пір, поки масло не розтане. Потім баночки дістаємо, даємо трохи охолонути, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник. Паштет готовий, дістаємо в міру необхідності.

Джерело



Переглядів: 248