Пиріжки, як пух! Не черствіють, довго залишаються свіжими і м’якими

Кулінарні рецепти

Начинка вас точно здивує.

Такі пиріжки ви зможете їсти кілька днів і вони довго будуть свіжими і м’якими. Оригінальність начинки в тому, що там поєднується рис з солоними огірками та цибулею.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  • вода — 320 мл;
  • сіль — щіпка;
  • цукор — 1 ст. л;
  • борошно — 400 г;
  • дріжджі сухі — 5 г.

Для начинки необхідно:

  • рис — 70 г;
  • огірки мариновані — 400 г;
  • цибуля — 2 шт.

Процес приготування:

  1. Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю, цукром, дріжджами.
  2. Вливаємо теплу воду, вимішуємо липке тісто і накриваємо його плівкою. Ставимо в тепле місце на 1.5 — 2 години для підйому.
  3. Рис відварюємо, цибулю ріжемо кубиками, огірки тремо на крупній тертці.
  4. Цибулю обсмажуємо на рослинній олії, додаємо огірки і смажимо 10 хвилин до випаровування рідини.
  5. Змішуємо з рисом, солимо і перчимо за смаком, остуджуємо.
  6. Стіл змащуємо олією, руки теж і ділимо тісто на приблизно 18 шматочків.
  7. Кожен розгортаємо в коржик, викладаємо начинку, формуємо пиріжки.
  8. Обсмажуємо їх на рослинній олії до золотистого кольору з двох сторін.

Джерело



Переглядів: 319