Прикрасить будь-яке свято! Рулет-рол з оселедця з ніжною вершковою начинкою
Нічого складного в приготуванні немає, і виглядає оселедцевий рулет апетитно.
Фуршетні рулетики з оселедця — апетитна, святкова і дуже смачна холодна закуска.
Ніжне філе оселедця з морквою, плавленим сиром і зеленню — ідеальне поєднання! Але варіантів начинки може бути безліч. Можете додати консервовану кукурудзу, горошок, свіжий або консервований огірок та будь-яку зелень.
Важливим моментом у приготуванні цієї страви — є розбір оселедця на філе. Щоб не зіпсувати враження від страви, потрібно ретельно витягти всі кісточки, навіть найдрібніші.
Інгредієнти:
- оселедець солоний — 1 шт;
- сир плавлений — 1 шт;
- морква варена — 1 шт;
- яйце — 1 шт;
- зелена цибуля;
- майонез — 40 г;
- зелень — за смаком.
Приготування:
- Розбираємо оселедець на філе і відрізаємо від кожного шматочка з внутрішньої сторони нерівності. Зрізаємо м’яку частину і подрібнюємо кубиками.
- Натираємо на середній тертці окремо варене яйце, моркву і плавлений сир, додаємо подрібнену цибулю і зелень.
- Змащуємо філе майонезом, посипаємо тертим сирком і змащуємо майонезом.
- Викладаємо зверху терту моркву і змащуємо майонезом.
- Потім посипаємо тертим яйцем, змащуємо майонезом, викладаємо шматочки оселедця і зелену цибулю.
- Звертаємо все щільним рулетом і загортаємо харчовою плівкою.
- Прибираємо закуску на 1 годину в морозилку, потім дістаємо, прибираємо плівку і розрізаємо порційними шматочками.
- Подаємо на блюді, прикрасивши зеленню.
Переглядів: 471