Поживні та корисні властивості козячого сиру для жіночого здоров’я
Сир з козячого молока — це як природний антибіотик.
Чим відрізняється козячий сир від коров’ячого
Козячий сир відрізняється смаковими якостями від традиційного сиру. Крім того, він славиться низькою калорійністю. Його ще зараховують до “твердих йогуртів”, вважається, що в ньому вища концентрація молочнокислих бактерій. А через те, що ці бактерії хижі, то продукт стає природним антибіотиком.
Козячий сир славиться мінімальним вмістом лактози та інших алергенних подразників в готовому продукті. Все ферментується. Такий продукт особливо буде корисний всім алергікам на лактозу. Ліпіди — жири в сирі швидше і краще засвоюються.
У козячому сирі досить багато кальцію. Сир з козячого молока відрізняється по запаху, продукція більш ніжна. Пахне сир, як і всі сири, а смак у нього ніжний.
Чому козячий сир так корисний для жінки:
- Порція козячого сиру 50-100 г на добу, допомагає зменшити біль в критичні дні;
- Знімає хворобливі і запальні явища сечостатевої системи;
- Пригнічує кандидоз за рахунок вмісту корисних бактерій;
- Вагітним і годуючим потрібно вводити в раціон, повністю заповнює кальцій і сприяє правильному розвитку плода.
Переглядів: 327