Новорічний торт для дітей “Сніговик”

Кулінарні рецепти

Торт «Сніговик» — це чудова прикраса дитячого новорічного святкування.

Така насолода є справді святковою та зимовою, а також чудовою прикрасою новорічного столу. На приготування смачного і незвичайного торта «Сніговик» доведеться витратити трохи старань і максимум зусиль, зате присутні на святі діти будуть у захваті від такого незвичайного частування. Для приготування знадобляться такі інгредієнти.

Торт “Сніговик” з мастики

Для тіста

  • борошно — 0,4 кг;
  • яйця — 2 шт.;
  • вершкове масло — 250 грамів;
  • родзинки — 75 грамів;
  • молоко — 4 ст. л.

Для верхівки

  • біла мастика — 600 грамів;
  • масляний крем — 200 грамів;
  • синя мастика — 200 грамів;
  • чорна мастика — 100 грамів;
  • помаранчева мастика — 100 грамів.

Рецепт торта

Приготування новорічного торта необхідно розпочати з розігрівання жаровні. У цей час можна замочити родзинки і промазати форму для випікання, використовуючи для цього вершкове масло. У форму потрібно постелити пергаментний папір, а також змастити її олією за допомогою спеціального пензлика. Потім блендером протягом кількох хвилин на невеликій швидкості потрібно збити цукрову пудру, ванільний порошок, корицю, масло і цедру апельсина. Після цього перемкнути електричний апарат на більшу швидкість і продовжити процес до отримання однорідної і повітряної маси.

В окремий посуд потрібно покласти яйця, молоко і вино. Ці інгредієнти потрібно збити міксером. Потім додати їх до просіяної муки, розрихлювача і родзинок. Ретельно перемішати всі інгредієнти між собою і з’єднати із заздалегідь підготовленими за допомогою блендера компонентами. Далі отриманий заміс потрібно скласти в підготовлену форму, за потреби вирівнявши краї шпателем. Випікати тісто варто протягом 50 хвилин в жаровні при температурі 180 °C. Витягувати з форми торт потрібно після того, як він охолоне.

Декорування

Отриманий корж потрібно промазати по поверхні масляним кремом. Після чого накрити його розкатаним листом із білої мастики, попередньо присипаним цукровою пудрою.

З блакитної мастики потрібно зробити шапочку для сніговика, з чорної — очі, а з помаранчевої — гарний носик. Весела усмішка на дитячому торті «Сніговик» може з’явитися з допомогою ножика, а рум’янець на щоках — під час використання харчового барвника рожевого або червоного кольору.

Джерело



Переглядів: 282