Ніжна і соковита скумбрія без смаження
Декілька хвилин і страва готова.
Сьогодні ми розповімо вам, як смачно приготувати скумбрію. Вона виходить дуже ніжна і соковита. Подавати можна до обіду та вечері, рибка чудово поєднується з будь-яким гарніром. Готується досить просто і без яких-небудь незвичайних інгредієнтів.
Необхідні продукти:
- 2 скумбрії
- 2 столові ложки рослинної олії
- 3 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
- 2 чайні ложки паприки
Починаємо приготування:
- Скумбрію промиваємо, відрізаємо голову і хвіст. Потім робимо надріз по хребту і ділимо рибу на 2 частини. Видаляємо хребет і кістки.
- В іншу миску насипаємо сіль, паприку і видавлюємо через прес часник. Туди ж вливаємо олію і все перемішуємо.
- Рибне філе викладаємо на харчову плівку і змащуємо маринадом. Зверху накриваємо другим шаром харчової плівки і прибираємо його в холодильник на 2-3 години.
- Мариновану рибку перекладаємо у форму і відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів. Випікаємо протягом 20 хвилин, а потім подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Переглядів: 250