Найкраща страва з вареного буряка! Шубу більше не готуємо
Салат «Графський».
Збережи собі в закладки! Напередодні свят усі борознять простори Інтернету в пошуках нестандартних і при цьому економних страв. Так хочеться здивувати гостей своїми кулінарними талантами, а от креветки, каперси та інші новації не завжди по кишені. Зі звичних для нас продуктів можна спорудити чудовий салат «Графський». Ті, хто любить страви з відвареного буряка, оцінять цей шедевр по достоїнству. Все, що знадобиться для додання салату пікантності й святкового формату — трохи чорносливу і горіхів.
Інгредієнти
Буряк 1 шт.
Картопля 3 шт.
Чорнослив 50 г
Яйце 4 шт.
Волоські горіхи-50 г
Майонез 150 г
Сіль за смаком
Приготування
Буряк, картоплю і яйця відваріть, остудіть і очистіть. Яйця розділити на білки й жовтки.
Чорнослив залийте гарячою водою і дайте постояти для розм’якшення, потім дрібно наріжте.
Укладіть салат шарами, змащуючи кожен майонезом і присолюйте, у наступному порядку: нарізаний кубиками буряк, нарізана таким же способом картопля, подрібнені жовтки, чорнослив, білки.
Прикрасьте салат горіхами й відправте в холодильник на пару годин. Готово!
Салат «Графський» урізноманітнює стіл і цілком може стати аналогом знаменитого оселедця під шубою. Заправляти салат найкраще домашнім майонезом або замінити на соус густий грецький йогурт. Сподіваємося, що рецепт вам припав до смаку!
Переглядів: 286