Набагато простіше, ніж чебуреки і біляші — смачнющий рецепт коржів з м’ясною начинкою
Швидко і смачно!
Чебуреки і біляші — дуже смачні, але трудомісткі страви. Альтернативою всіма улюблених страв стануть смачні коржі з м’ясною начинкою, приготувати які не складе багато праці. Коржі з м’ясом виходять дуже соковитими і прекрасно втамовують голод. Ця страва полюбиться всій родині.
Інгредієнти:
- борошно — 400-430 гр;
- дріжджі сухі — 0,5 ч. л;
- молоко — 300 мл;
- сіль — 1 ч. л;
- цукор — 1 ст. л;
- цибуля — 2 головки;
- яловичий фарш — 400 гр;
- сіль, перець, коріандр — за смаком;
- рослинна олія для смаження.
Приготування:
З’єднайте борошно і дріжджі. У теплому молоці розчиніть сіль і цукор. Влийте молоко в борошно і замісити пружне тісто, яке не прилипає до рук. Накрийте тісто рушником і залиште в теплому місці на 40 хвилин, за цей час воно збільшиться в розмірі в кілька разів.
З’єднайте подрібнену цибулю з фаршем і спеціями за смаком. З підготовленого фаршу сформуйте 9 кульок.
Розділіть тісто на 2 рівних частини і розкачайте кожну в тонкий пласт товщиною 0,5 — 0,7 мм.
На одному пласті за допомогою піали розмітьте 9 кіл. На кожне коло викладіть кульку фаршу і рівномірно розподіліть начинку по тісту.
Накрийте заготовку другим шаром тіста і за допомогою піали виріжте круглі заготовки. Обсмажуйте заготовки в розпеченій олії з обох сторін до золотистої скоринки.
Подавайте коржі з м’ясом до столу відразу після приготування. Поетапний процес приготування коржів з м’ясом можна подивитися на відео:
Переглядів: 6 627